Hytte Blefjell løsninger fra Varme & Flis

– Vi var aldri i tvil om hvem vi skulle velge

Da Sharon og Trygve Løver skulle bygge ny hytte på Blefjell, valgte de løsninger fra Varme & Flis.

Både de tre baderommene, alle gulv i første etasje, og peisovnen, en Jøtul 305 Base, er nøye utvalgte produkter fra Varme & Flis.

– Vi har hatt hytte på Blefjell i over 15 år, og fått god hjelp av Bjørn Tore Odden hos Varme & Flis i Kongsberg før. Så når vi sto litt fast i planleggingen av den nye hytta, var vi ikke i tvil om hvem vi skulle kontakte, smiler Trygve.

Spesialtilpassede løsninger

Den nye hytta ligger idyllisk til på Blefjell, i nærheten av Blåbær kafe. Den sto ferdig i 2020 og inneholder tre bad, flere soverom, stor stue med tilhørende kjøkken, samt vaskerom, hems, badstue og ildsted.

– Opprinnelig var det tegnet inn pipe på utsiden av hytta, men den ble så stor og tok opp så mye av utsikten, så vi ba Bjørn Tore om hjelp til å finne en bedre løsning, forklarer Trygve engasjert.

Valgte en Jøtul med stor glassflate og innvendig pipe

Løsningen ble en splitter ny Jøtul ovn modell 305 Base med innvendig pipe.

– Den passer oss helt perfekt. Den store glassflaten gjør ovnen fin å se på og den er veldig lett å fyre i. Det blir varmt nesten umiddelbart etter opptenning.


– Det at vi fikk til løsningen med pipa på innsiden, gjorde at vi ikke mistet noe av utsikten. Vi ønsket oss en liten og nett ovn, og det fikk vi. Dette er en glimrende løsning som vi er svært fornøyde med, smiler Trygve.

Også familiens hund, Gordon Setteren ved navn Leo Løver, er fornøyd med peisvalget. Stadig ligger han og slapper av foran ovnen.

Løsninger fra Varme & Flis i hele hytta

Løsningene fra Varme & Flis går igjen gjennom hele hytta.

I hele 1. etasje ligger det fliser som ser ut som parkett på gulvene.

– Vi gikk mange runder og tenkte først på tregulv, men da vi fikk anbefalt fliser med varmekabler som ser ut som parkett, fant vi ut at det var det beste til vårt bruk.

– Ofte kommer vi inn fra skitur med våte klær og sko. Leo drar også med seg støv og skitt inn, da er det deilig å vite at gulvet er holdbart og ikke blir ripete, sier Sharon Løver.

– Kjempefornøyd

På badene er det valgt fliser, speil og baderomsinnredning fra Varme & Flis.

– Jeg er spesielt fornøyd med badet i 2.etasje. Det er et lite bad med skråtak, men planleggingen og hjelpen vi fikk fra Varme & Flis gjør at det fungerer utrolig godt.

Dusjen er i full høyde og speilet har bakbelysning. Alle kriker og kroker er utnyttet til sitt fulle potensiale.

Faste kunder

Den forrige hytta hadde de i nesten 15 år, før det for to år siden var klart for å bygge noe nytt.

– I den gamle hytta fikk vi hjelp av Bjørn Tore til å bygge ny klebersteinspeis. Den var vi veldig fornøyd med. Vi var derfor aldri i tvil om at vi kom til å bli fornøyd med løsningene også denne gangen. Det er finere løsninger her på hytta, enn det er hjemme, ler Trygve.

Familien tilbringer mye tid på hytta og det var viktig for dem at løsningene skulle passe hele familien.

– Vi er kjempefornøyde med løsningene, kvaliteten på produktene og servicen fra Varme & Flis. Hvis vi skal i gang med nye prosjekter i fremtiden, vet vi hvem vi skal kontakte, avslutter Løver.

Se flere bilder fra hytta: